Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
ALGEMENE VOORWAARDEN


1. Aanbod en prijzen
2. Eigendomsvoorbehoud
3. Erkenning elektronische betaling
4. Bestelprocedure/betaalwijze
5. Levering/levertijd
6. Retourneren/niet goed-geld terug
7. Privacyverklaring
8. Garanties
9. Klantenservice/klachten
10.Veiligheid

Artikel 1 Aanbod en prijzen
Alle vermelde prijzen op de site zijn in Euro, inclusief BTW. Alle artikelen kunnen zonder bijkomende kosten besteld worden afhankelijk van de gekozen betaalwijze. Kijk op het bestelformulier bij het artikel voor meer informatie.
Ondanks zorgvuldige controle van deze site, kan het voorkomen dat prijzen niet up-to-date zijn, door plotselinge prijswijzigingen en publicatiefouten. In dat geval geldt de prijs zoals deze door de leverancier van de betreffende artikelen aan ons is opgelegd.

________________________________________

Artikel 2 Eigendomsvoorbehoud
Het eigendom van de door Juwelier van Hooff geleverde goederen gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Juwelier van Hooff verschuldigd bent, hebt voldaan. Het risico ter zake van de geleverde goederen gaat op het moment vanaf levering op u over.


________________________________________

Artikel 3 Erkenning elektronische betaling
Juwelier van Hooff erkent elektronische communicatie en zal de rechtsgeldigheid of het juridische effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.


________________________________________

Artikel 4 Bestelprocedure/betaalwijze

Klik op de bestelknop bij het artikel van uw keuze om bij het bestelformulier te komen.

Na het invullen van uw persoonsgegevens en het afleveradres heeft u 4 mogelijkheden om te betalen.
*Afhalen
*Bankoverschrijving
*Ideal
*Onder rembours betalen

Afhalen
Het artikel wordt voor u gereserveerd en u krijgt per email bericht wanneer het artikel voor u klaar ligt.

Bankoverschrijving
Vul het bestelformulier in en verstuur deze.
U maakt zelf het verschuldigde bedrag over via een betaalopdracht of internetbankieren op bankrekeningnummer. Vermeld hierbij uw bestelnummer die u per email heeft ontvangen.

Ideal
Na het verzenden van uw bestelling komt u in uw vertrouwde bankomgeving waar u uw betaling kunt bevestigen.

Rembours
Vul het bestelformulier in en verstuur deze. U betaalt het volledige bedrag aan de bezorger van het pakket aan de deur. U kunt alleen contact afrekenen, pinnen is niet mogelijk.

Door het klikken op de verstuur knop op het bestelformulier gaat u een koopovereenkomst aan met Juwelier van Hooff en dient u akkoord te gaan met, en kennis genomen te hebben van, de voorwaarden. U dient een vinkje te plaatsen om de bestelling te kunnen versturen.


________________________________________
Artikel 5 Levering/levertijd

De levertijd is gemiddeld 2-5 werkdagen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:
* Is het artikel voorradig?
* Welke betalingswijze kiest u?
* Op welke dag wilt u het bezorgd hebben?

Wij streven er naar alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen.
De levertijd is maximaal 30 dagen. Wanneer deze levertijd, om welke reden dan ook overschreden wordt, zal Juwelier van Hooff u hiervan zonder uitstel in kennis stellen en u de mogelijkheid bieden om de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Eventuele gedane betalingen worden binnen 14 dagen terug betaald.

Heeft u een speciale wens, of is het een bestelling die met spoed geleverd moet worden?, bel dan naar 040-2217444 voor directe informatie.

Voorradig
Wij streven er naar alle producten die op de website worden aangeboden voorradig te hebben en deze dus tijdig te kunnen leveren. Echter mocht er ooit een uitzondering hierop zijn, zullen wij u hier direct per mail van op de hoogte brengen. U heeft dan de keuze om het artikel te bestellen met een langere levertijd (hier wordt u per mail over ingelicht) of om de overeenkomst te ontbinden. Eventuele gedane betaling wordt dan binnen 14 dagen terugbetaald.

Betaalwijze.
Wij versturen uw bestelling na ontvangst van de betaling. Het verwerken van de betaling neemt enige tijd in beslag;
Bankoverschrijving; overboeken van een bankrekening naar onze bankrekening duurt 2-4 werkdagen. Overboeken van een Postbankrekening(giro) naar onze bankrekening duurt 3-5 werkdagen.
Ideal; Wij kunnen uw betaling binnen 24 uur controleren.
Rembours; Het artikel kan, indien voorradig, direct verstuurd worden. U betaalt aan de bezorger van het pakket.

Bezorg dag
De bestellingen worden bij ons tussen 12:00 uur en 18:00 uur verzonden voor bezorging op de volgende dag. Op maandag worden vrijwel geen pakketten afgeleverd, zowel door TPG post als onze pakketdienst. U kunt op het bestelformulier een voorkeur aangeven voor een bezorgdag. Er moet iemand aanwezig zijn op het opgegeven adres om voor ontvangst te tekenen. Als er niemand aanwezig is ontvangt u een bericht in de brievenbus, met een telefoonnummer, om een nieuwe afspraak te maken voor bezorging.

Factuur
Na het bestellen ontvangt u een bevestiging per e-mail. Bij het afleveren van de goederen ontvangt u een schriftelijke factuur of pakbon met omschrijving van het bestelde, prijs, BTW bedrag en adres- en bankgegevens van juwelier van Hooff.

________________________________________
Artikel 6 Retourneren/ niet goed-geld terug

Na ontvangst van uw bestelling heeft u een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te ontbinden en het bestelde te retourneren.
De volgende voorwaarden zijn van toepassing;

* Het artikel moet binnen 12 dagen na aankoop terug gestuurd worden, en uiterlijk na 14 dagen in ons bezit zijn.
* Alle bijgeleverde verpakkingen, garantiebewijzen, gebruiksaanwijzingen, verwijderde schakels, aankoop bon en accessoires moeten terug gestuurd worden.
* Het artikel moet onbeschadigd en ongedragen zijn.
* U bent verantwoordelijk voor het deugdelijk verpakken van het artikel. Ons advies is om de verpakking te gebruiken waarin het ontvangen is, en het aangetekend met TPG post te verzenden.
* De verzendkosten zijn voor eigen rekening, met uitzondering van een terecht beroep op de \\\\\\\"niet goed-geld terug\\\\\\\" regeling
* Het totaal betaalde bedrag wordt binnen 7 dagen op een door u opgegeven bank/girorekening gestort.

________________________________________

Niet goed-geld terug
Juwelier van Hooff staat ervoor in dat de geleverde artikelen voldoen aan de getoonde specificaties op de site. Als binnen 14 dagen blijkt dat de ontvangen artikelen anders zijn dan de bestelde artikelen zal juwelier van Hooff u het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug betalen, of zorgen voor vervanging of herstel.

________________________________________
Artikel 7 Privacyverklaring
Voor uw bestelling hebben wij noodzakelijkerwijze uw adres- en persoonsgegevens nodig. Deze gebruiken wij uitsluitend om uw bestelling te verwerken.
De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel door juwelier van Hooff gebruikt. We stellen de aan ons ter beschikking gestelde gegevens NIET aan derden beschikbaar.
Wij sturen u alleen aanbiedingen en reclame, in welke vorm dan ook, als u daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor verleent.
U kunt uw bij ons geregistreerde gegevens opvragen, en desgewenst wijzigen of laten verwijderen, door een e-mail te sturen naar info@juweliervanhooff.nl


________________________________________
Artikel 8 Garanties
Juwelier van Hooff garandeert de verkochte horloges tegen materiaal- en/of fabricagefouten gedurende 3 jaar na datum van aankoop. Dit is een jaar extra bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. Binnen deze termijn worden reparaties - ter beoordeling van juwelier van Hooff- kosteloos verricht. Deze garantie geldt echter enkel voor het lopen van uurwerk, schade van buitenaf zoals, kronen, stiften, glazen en banden vallen hierbuiten. U wordt ten alle tijden voortijdig ingelicht over de toestand van uw horloge en de mogelijke prijs van de aangeboden reparatie.


________________________________________
Artikel 9 Klantenservice/klachten
Mocht u niet tevreden zijn, of een klacht willen indienen m.b.t. Juwelier van Hooff, kunt u een e-mail sturen naar info@juweliervanhooff.nl , of telefonisch op nr. 040-2217444, of schriftelijk naar Juwelier van Hooff, Den Hof 1, 5582 JZ Aalst-Waalre.________________________________________
Artikel 10 Veiligheid
Juwelier van Hooff heeft passende maatregelen getroffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wanneer er sprake is van een tekortkoming in deze maatregelen zal juwelier van Hooff de gevolgen dragen die deze tekortkoming heeft voor de klanten van juwelier van Hooff.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden