Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht

Wie zijn wij?

Juwelier van Hooff is een echt familiebedrijf, gevestigd in het centrum van Aalst-Waalre. Met inmiddels 30 jaar ervaring in de branche is eigenaar Eric van Hooff een echte vakman op het gebied van horloges en sieraden. Zijn passie ligt echter bij horloges, als ervaren uurwerkmaker is hij een echte kenner en levert hij al jaren lang vakwerk.    

winkelvanhooff.jpg

Sinds de oprichting door M. van Hooff, de vader van huidige eigenaar Eric, is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende juwelier in de omgeving met een uitgebreide collectie merken in verschillende prijsklasses. Met merken als o.a. Guess, Emporio Armani, Ti Sento, Ice Watch en Dji dji Italia is juwelier van Hooff goed vertegenwoordigd in de modebranche. Op het gebied van luxe is juwelier van Hooff vertegenwoordigd met merken als Bron, Longines, Monzario, Diamonde, Pesavento en vele andere.

2.jpg

Service en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van juwelier van Hooff. Eric van Hooff is als afgestudeert horlogemaker en goudsmid een vakman en behandelt iedere reparatie met uiterste zorg. Sieraden en horloges zijn bij Juwelier van Hooff dus in goede handen.

Met deze nieuwe webshop hoopt juwelier van Hooff een nieuwe groep klanten te kunnen bereiken die zij in de toekomst kunnen gaan helpen in deze prachtige wereld van luxe. Graag zien wij u binnenkort eens langskomen om onze schitterende zaak te komen bewonderen.

Met vriendelijke groet,

Het team Juwelier van Hooff  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden